Compania noastră activează în sfera sa de domeniu din anul 2003. Specializarea principală a companiei constă în reparaţia autocamioanelor. Activitatea de muncă a inginerilor şi a meşterilor în deservirea tractoarelor de import, remorci şi autobuze, începe din anul 1982 în întreprinderea internaţională de specializare a transportului rutier „Sovtransavto”, care au absolvit cursurile speciale de deservirea a acestor tipuri de transport în Germania, Italia. În ziua de azi pe piaţa centrului de deservire a autocamioanelor ne-am stabilit ca o companie, care este întotdeauna competentă, profesionistă şi cu o atitudine responsabilă faţă de munca lor.

   Compania noastră a prezentat întotdeauna servicii de înaltă calitate. Deservirea noastră începe în primul rînd cu determinarea problemei, deoarece diagnostica competentă şi corectă este cheia unei reparaţii auto de succes. Şi în conformitate cu rezultatele diagnosticii se efectuează lucrările necesare pentru rezolvarea problemelor. Centrul nostru de servicii a autocamioanelor oferă nu numai servicii de înaltă calitate dar şi operative.

   Noi apreciem timpul fiecărui client, astfel întotdeauna deservim clienţii noştri cît mai rapid posibil în oferirea serviciilor CARGOCENTRU şi acest lucru nu afectează la calitatea muncii noastre. Un alt mare avantaj al centrului nostru este prezenţa unui sortiment mare de piese de schimb, care eliberează clienţii noştri de problema lipsei sau a căutării pieselor necesare.